Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Uni SUPER WHITE
Väggmatta

ProtectWall CR - Uni SUPER WHITE

ProtectWall CR en slittålig väggmatta av ftalatfri vinyl, designad för laboratorier och renrum. Utvecklad för att säkerställa hygienisk installation och minska nivån av miljöföroreningar som damm, luftburna mikrober, aerosolpartiklar och kemiska ångor. Ger högt skydd mot stötar, repor och fläckar. Hjälper till att sänka kostnaderna för reparationer och underhåll genom minskade skador på väggar. Flexibel och lätt att installera. Top Clean XP ytskydd ger enkel rengöring (högsta betyget EXCELLENT vid Riboflavin-test). 

Finns även i ordinarie kollektionen ProtectWall för ett bredare urval av färger och mönster.  

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Väggbeklädnader för höga anspråk
Total tjocklek, mm: 1,50 mm
Totalvikt: 2400 g/m²
Tjocklek, slitskikt: 0,15 mm
Ytbehandling: TopClean XP
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 4.40 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla ProtectWall CR
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om ProtectWall CR