Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Reflex M Evolution
Välj produkt
Sportgolv

Reflex M Evolution

Reflex M Evolution är ett flerskikts träsportgolv med ytelastisk konstruktion för multifunktionella sportanläggningar.Underlagskonstruktionen bygger på enkla reglar varpå slitskiktet monteras direkt ovanpå reglarna. Systemet ger bra stötupptagningsförmåga - 58% - med mycket bra bollstuds. Luftspalterna mellan reglarna ger det typiska ljudet för sporthallar och golvet är ypperligt för basket på mycket hög nivå. Reflex är ett dynamiskt system och självklart bra i sporthallar med flera användningsområden. Reflex är behandlat med Tarkett Sports Lacquer, ett rep och-slittålig matt lack specifikt framtagen för idrottsutövande för att ge optimalt grepp. Golvet är lämpligt för fullvuxna >55kg. Ytan är även lätt att rengöra.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Sport Tech Lacquer
m² per paket: 1,960 m²
Total tjocklek, mm: 56 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,5 mm
Totalvikt: 15,9 kg/m²
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Reflex M Evolution
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Ytelastiska sportgolv

En ytelastisk konstruktion innebär att en större del av underlagskonstruktionen sviktar. Fördelning vid nedslag som löpsteg och hopp ger därför en annan känsla än punktelastiska golv - både relaterat till rörelse och ljud. 

Sporthall med ytelastiskt sportgolv från Tarkett
Uppbyggnad
REFLEX
  1. 22 mm parkettbräda
  2. Enkla reglar 60x20x2440 
  3. Tarfilm 100
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Reflex M Evolution