Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
iD Inspiration High traffic 70
Välj produkt
Designgolv - LVT

iD Inspiration High traffic 70

iD Inspiration har fått en förbättrad modularitet som som gör det enkelt att förändra ett utrymme snabbt och enkelt utan att behöva kompromissa med varken hälsa eller miljö. Dess naturinspirerade färger och teman förstärks av det högupplösta trycket och ger dig möjligheten att få ett mycket starkt och tåligt golv med en naturlig känsla. iD Inspiration HT 70 är avsett för de ytor som är mest trafikerade och har högst belastning. Golvet tål både statiska och rullande tunga laster på upp till 800 kg.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Heterogen golvbeläggning (polyvinylklorid)
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Total tjocklek: 2,50 mm
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iD Inspiration High traffic 70
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Upptäck våra iD Inspiration-kollektioner
Verkligt naturtrogen design i vår modulära vinylkollektion iD Inspiration
Nya iD Inspiration är början på en helt ny era inom design av modulära vinylkollektioner. Följ med våra designers på resan.
Inga kompromisser med iD Inspiration
iD Inspiration är ett högpresterande modulärt vinylgolv. Lär dig mer om vår PU-beläggning TEKTANIUM och våra olika ytskiktstexturer.
Teknik- och miljöspecifikationer

Specialanpassa ditt golv med hjälp av vårt designteam

Om du vill göra ditt projekt till något alldeles extra kan du skapa ett exklusivt anpassat golv tillsammans med våra designers på Tarketts designlab. Vår kollektion erbjuder nästan oändliga kombinationsmöjligheter. Golvet kan specialanpassas med önskat mönster, fasning och storlek. Specialbeställda mönster går att tillverka efter MTO (make to order). Fråga din Tarkett-representant om leveranstider och villkor för anpassade lösningar. Alla projekt måste utvärderas individuellt.

iD Inspiration, specialanpassade modulära vinylgolv
Lär dig mer om iD Inspiration High traffic 70