Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Jeans Original AA27 9021
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Jeans - Jeans Original AA27 9021

DESSO Jeans är en modern, stilsäker textilmatta som adderar ett djup och karaktär till interiören. Många människor associerar denim med komfort och personlig stil - det typiska klädesplagget. Jeans innehåller sex spännande deniminspirerade nyanser i tre olika mönster, som kan kombineras för att skapa zoner eller variationer i öppna ytor. Med en ljust stentvättad effekt och en typisk denimblå vävd look, kan designers koordinera och kontrastera tre olika mönsterkombinationer. DESSO Jeans oregelbunda mönster ger lokalerna karaktär och tydlig identitet som främjar ett bra samarbetsklimat, inspiration och lugn.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Jeans
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Jeans