Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
LRV Natural Nuances AA16 9610
Textilgolv - plattor

Natural Nuances - LRV Natural Nuances AA16 9610

DESSO Natural Nuances är framtagen för att ge en mjuk touch i moderna urbana miljöer, med subtila ton-i-ton nyanser. Med en palett på 48 neutrala och grå toner är Natural Nuances ett perfekt val i byggnader med en stark arkitektur och i interiörer med material som exempelvis betong och stål. Subtila kontraster i garnstrukturen bidrar till att skapa en känsla av struktur och ljus till interiören som ger en lugn och minimalistisk känsla.Den breda paletten med naturliga nyanser gör det lätt att hitta den perfekta matchningen med övriga designelement. Alternativt kan man välja att addera starka accenter för att skapa avgränsande zoner och unika designuttryck.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Pile construction: Loop pile
Platta (1 artikel)
Se alla Natural Nuances
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Natural Nuances