Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Natural Nuances AA15 9850
Textilgolv - plattor

Natural Nuances - Natural Nuances AA15 9850

DESSO Natural Nuances är framtagen för att ge en mjuk touch i moderna urbana miljöer, med subtila ton-i-ton nyanser. Med en palett på 48 neutrala och grå toner är Natural Nuances ett perfekt val i byggnader med en stark arkitektur och i interiörer med material som exempelvis betong och stål. Subtila kontraster i garnstrukturen bidrar till att skapa en känsla av struktur och ljus till interiören som ger en lugn och minimalistisk känsla.Den breda paletten med naturliga nyanser gör det lätt att hitta den perfekta matchningen med övriga designelement. Alternativt kan man välja att addera starka accenter för att skapa avgränsande zoner och unika designuttryck.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Natural Nuances
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Natural Nuances