Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Reclaim Ribs A819 2931
Textilgolv - plattor

Reclaim Ribs - Reclaim Ribs A819 2931

Inspirerad av naturliga material som bark och jord, är DESSO Reclaim Ribs är en textilmatta med strukturerad öglelugg med en subtil räfflad effekt. Textilmattan har en taktil struktur med en vacker organisk rörelse av orgelbunden karaktär. Det gör att Reclaim Ribs passar bra i miljöer med en naturlig och ombonad stil. Kollektionen består av en bred palett med neutrala färger i grått och beige för att kunna skapa utrymmen med lugn och harmoni. Alla färger i DESSO Reclaim Ribs kollektionen består av 100% Econyl-garn.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Reclaim Ribs
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Reclaim Ribs