Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Stitch AA46 8206
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Stitch - Stitch AA46 8206

DESSO Stitch har en avancerad design där subtila toner kontrasteras av tunna, orgelbundna linjer i färg. Mönsterbilden är inspirerad av minimalistiskt hantverk med vävda textilier, där en färgad tråd är vävd genom varje textilplatta och ger en färginjektion. Med en yta som består av dämpade toner och en lekfull accentuerad linje, finns möjligheter att skapa unika designuttryck. Kollektionen består av 12 färgkombinationer, med fyra olika bakgrundsfärger och tre accentfärger som står i centrum. Färgaccenterna kan t ex koordineras med företagets profilprogram eller med andra viktiga accentfärger i kontorsinredningen.Stitch är ett spännande tillskott till DESSO Make It Your Own collection, ett urval produkter som är designade för att arkitekter och desginers ska kunna leka med ytstrukturer, färger och mönster och skapa unika uttryck.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Stitch
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Stitch