Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Stitch AA46 8207
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Stitch - Stitch AA46 8207

DESSO Stitch har en avancerad design där subtila toner kontrasteras av tunna, orgelbundna linjer i färg. Mönsterbilden är inspirerad av minimalistiskt hantverk med vävda textilier, där en färgad tråd är vävd genom varje textilplatta och ger en färginjektion. Med en yta som består av dämpade toner och en lekfull accentuerad linje, finns möjligheter att skapa unika designuttryck. Kollektionen består av 12 färgkombinationer, med fyra olika bakgrundsfärger och tre accentfärger som står i centrum. Färgaccenterna kan t ex koordineras med företagets profilprogram eller med andra viktiga accentfärger i kontorsinredningen.Stitch är ett spännande tillskott till DESSO Make It Your Own collection, ett urval produkter som är designade för att arkitekter och desginers ska kunna leka med ytstrukturer, färger och mönster och skapa unika uttryck.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Stitch
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Stitch