Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Traverse B968 9517
Textilgolv - plattor | Lösläggning

Traverse - Traverse B968 9517

Med inspiration från den ikoniska Modernismen och som en del av Essentials collection, är DESSO Traverse en textilmatta som känntecknas av enkla diagonala linjer. Linjerna skapas genom små nyanskillnader i garnet men också genom små förhöjningar i garnkonstruktionen. Hur det linjära mönstret uppfattas beror på var i rummet man befinner dig, samt hur ljuset faller in. När man rör sig genom rummet uppstår en subtil dynamik i golvet då mattans olika ytor skiftar med hjälp av ljus och skuggor. Med endast två olika diagonala mönster - sluttande uppifrån vänster ner till höger - och det spegelvända - blir det möjligt för designers att skapa klassiska mönster som fiskben och natursten. Men det är inte nog - genom att använda orgelbundna mönster, kan man leka med olika riktningar och zoner vilket ger de enkla linjerna en oväntat rik personlighet. Traverse finns i 15 färger och därtill ett plankformat som skapar en uppsjö av möjligheter.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.36 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Traverse
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Traverse