Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Carved AA45 9975
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Carved - Carved AA45 9975

DESSO Carved har ett unikt uttryck inspirerat av naturen med klassiska trämönster där de utmejslade ådringarna syns. Kollektionen är skapad för att kunna kombinera olika mönster med samma naturliga utseende och känsla. Carved finns i 10 dämpade färger, från antracitgrått och svart, till ljusare toner i brunt och guld. Som en del av DESSOs Make It Your Own kollektion, kan Carved med fördel kombineras med DESSO Ridge för att skapa moderna och intressanta designlösningar. Alla textilgolv i DESSOs Make It Your Own kollektion är utformade för att arkitekter och designers ska kunna mixa och matcha olika strukturer, färger och material för att kunna berätta unika historier.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Carved
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Carved