Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Asteranne A411 4201
Textilgolv - rullvara | Avpassade mattor

Asteranne - Asteranne A411 4201

Med en färgpalett om 24 färger och en stark och uttrycksfull design är DESSO Asteranne en textilmatta i rullformat som passar perfekt för att skapa unika uttryck i alla sorters kommersiella miljöer. Ett brett utbud av mustiga och livliga färger, tillsammas med en mängd dämpade beige och grå toner - passar lika bra i styrelserum, chefsrum, korridorer och entréer. Asteranne är en lyxig textilmatta med tuftad skuren lugg och är samtidigt mycket slitstark.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 32 Normal
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Rulle (1 artikel)
Se alla Asteranne
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Asteranne