Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
DESSO&Ex
Välj produkt
Textilgolv - rullvara | Avpassade mattor

DESSO&Ex

Desso&Ex-kollektionen är en textilmatta med skuren lugg på rullvara som skärs till på beställning. Den är resultatet av ett framgångsrikt samarbete mellan Tarkett och den internationella designstuidon Ex Interiors. Desso&Ex kollektionen innehåller olika designs i nästintill oändliga kombinationsmöjligheter för moderna miljöer. Den gör det möjligt att skapa lekfulla designuttryck som framhäver eller kontrasterar inredningens huvudelement med neutrala nyanser mot ett spektrum av mönster i fem olika, mjuka färgställningar: Stone, Carmine, Amber, Leaf och Indigo.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 32 General
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla DESSO&Ex
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om DESSO&Ex