Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Fuse Create
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Fuse Create

DESSO Fuse Create erbjuder en helt ny designlösning för textilgolv genom att kombinera två kontrasterande men välmatchade färgskalor i en spännande tonad textilmatta. Det unika utförandet resulterade i att DESSO Fuse Create vann den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot Award - Product Design. I DESSO Fuse Create återkommer de mjukare färgtonerna från Fuse och Fields kollektionerna som tillsammans gör det möjligt att skapa olika zoner och dela in golvytorna i spännande designelement. Designkonceptet bygger på att man väljer en neutral färgton från Fields-kollektionen som sedan repeteras i alla färgkombinationer. DESSO Fuse Create finns i 8 färger, i både plattor och plankformat. Det gör det enkelt att skapa toningar i flera olika riktningar, beroende på rummets förutsättningar.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.91 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Fuse Create
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fuse Create