Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Fuse B755 2014
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Fuse Create - Fuse B755 2014

DESSO Fuse Create erbjuder en helt ny designlösning för textilgolv genom att kombinera två kontrasterande men välmatchade färgskalor i en spännande tonad textilmatta. Det unika utförandet resulterade i att DESSO Fuse Create vann den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot Award - Product Design. I DESSO Fuse Create återkommer de mjukare färgtonerna från Fuse och Fields kollektionerna som tillsammans gör det möjligt att skapa olika zoner och dela in golvytorna i spännande designelement. Designkonceptet bygger på att man väljer en neutral färgton från Fields-kollektionen som sedan repeteras i alla färgkombinationer. DESSO Fuse Create finns i 8 färger, i både plattor och plankformat. Det gör det enkelt att skapa toningar i flera olika riktningar, beroende på rummets förutsättningar.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Fuse Create
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fuse Create