Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
iD Revolution
Välj produkt
Designgolv - LVT

iD Revolution

iD Revolution är ett plastgolv producerat av återvunnen plast från bilrutor och biobaserad plast. Golvet innehåller varken ftalater eller PVC och samtliga råvaror har noggrant valts ut för att produkten ska vara ett bra val för både människa och miljö. Trots att hållbarhet stått i fokus för denna produkt finns ingen kompromiss med vare sig funktion eller design.iD Revolution har ett slitskikt på 0,55 mm och ytskiktet TopClean XP™, vilket ger golvet samma goda egenskaper som Tarketts övriga LVT-golv. Det innebär att det är lätt att städa och underhålla och att det har ett starkt motstånd mot repor, skrapmärken och fläckar från dagligt slitage. Kollektionen består av 12 populära trä- och stenmönster. De 9 trämönstren finns i tre olika plankformat och de tre stenmönstren finns i tre plattformat. 
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Floor coverings based on thermoplastic polymers
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Ytbehandling: TopClean XP
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iD Revolution
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Svanen- och Cradle to Cradle-certifierat

En Svanenmärkning innebär mycket höga krav på andelen återvunnen eller förnyelsebar råvara, vilket gjort att det i praktiken tidigare varit omöjligt för plastgolv att klara kraven, i och med att de traditionellt sett produceras av fossila råvaror. Denna produkt blir därför det första plastgolvet i världen som klarat kraven för en märkning.

iD Revolution är även det första LVT-golvet som är Cradle to Cradle certifierat på Guld-nivå.

iD Revolution Svanenmärkt plastgolv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iD Revolution