Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Flores
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Flores

När vi talar om vördnad för naturen finns det inget som illustrerar den känslan lika bra som den gåtfulla växtvärlden. Flores har de mångskiftande blomsterängarna och den artrika växtvärlden som förebild. Sex flerfärgade plattor fångar den rika mångfalden i vår flora och kombinerar dämpade toner med uttrycksfulla kulörer för att ge liv och energi åt dina lokaler. De tredimensionella textilplattorna påminner om impressionisternas målningar och omvandlar vårens fröjder till en omsorgsfullt utformad palett av livfulla färger. Det sägs att moder jord är en oöverträffad formgivare, och vi kan inte annat än instämma.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Construction Process: TUFTED
Gauge Rate: 1/10"
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Flores
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Flores