Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar
Välj produkt
Läggning & Reparation

Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar

Våra handgjorda trappnosar passar för slutna trappor i moderna, exklusiva miljöer, tack vare den perfekta färgmatchningen med våra hårdvaxoljade golv. Färgmatchade med golven i kollektionerna Vintage, Prestige och Heritage. Våra trappnosar tillverkas för hand och behandlas med hårdvaxolja som är enkel att underhålla. Skapa en vacker och hållbar yta med minimalt underhåll. 

Tarketts trappnosar ger ett fint matchat resultat mellan trappan och golvet. Våra trappnosar är kompatibla med våra standard trägolvskollektioner och läggs med 2-lock system, vilket ger en tät fog. För bästa resultat rekommenderar vi att du anlitar en professionell golvinstallatör vid läggningen. Trä är en naturlig produkt, små variationer i färg och struktur kan förekomma.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Total tjocklek: 14 mm
Längd: 1,95 m
Artiklar per paket: 2, 1
Se alla Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Matchande trappnosar