Courtyard by Marriott

Courtyard by Marriott

2018 | Gilching, Tyskland

Bildgalleri

Courtyard by Marriott har sedan invigningen i maj 2018 varit Starnbergs största hotell. Det fyrstjärniga hotellet erbjuder en mysig och lyxig feel-good atmosfär. En stor bidragande faktor till den härliga atmosfären är de 5000 m² Tarkettgolv som installerats på hotellet. 


En helt unik Desso-textilmatta specialtillverkades för hotellets korridorer, konferensrum och delar av lobbyn. Den traditionellt vävda Desso Axminster-mattan designades i vårt designcenter efter exakta specifikationer från kunden och installerades sedan på 1100 m².

För hotellets 174 hotellrum hade de 3 kriterier: ett golv som utstrålar hög kvalitet, gästernas välbefinnande och ett ekonomiskt och enkelt underhåll av golven. Ett golv som passar perfekt in på dessa kriterier är designgolvet iD Inspiration 55. Antik Oak Anthracite valdes ut eftersom det har en väldigt autentisk trägolvskänsla. 4000 m² av golvet installerades och ger hotellrummen en väldigt varm och ombonad känsla. 

Förslag på kollektioner

Om

Desso Axminster och iD Inspiration 55 ligger i hotellrummen på Courtyard by Marriott i Gilching, Tyskland. Dessa valdes då man ville ha golv av hög kvalitet som är lätta att hålla rena och underhålla.

Arkitekt/Designer

LPH 1-4 Weickenmeier, Kunz & Partner; LPH 5-8 Maier Matthiessen Architekten

Entreprenör

Hotelprojekt Friedrichshafener Straße GmbH

Segment

Kategori