Aquarelle dekorvägg fondvägg för badrum och våtrum. Misty Mountain.

Dekorväggar för våtrum

Skapa ett unikt våtrum med en dekorvägg

För den som vill ha ett mer unikt utseende har vi tagit fram dekorväggar, en typ av fototapet som klarar våtrumsmiljö. De sätts som fondvägg eller i hela rummet. 

Väggmattan är 2 meter hög. För att täcka mellanrummet som uppstår upp till taket är vår rekommendation att sätta en bård. Till samtliga tre motiv passar vår vita Aquarelle Soft Super White. Den blir då en förlängning av taket. 

Så  här fungerar det
Vid installationen monteras grundväggen oftast runt hörnet och 10 cm in på fondväggssidan. Därefter monteras fondväggen så att den slutar inne i hörnet och till sist tätas skarven med Aquatät. Fogarna till fondväggen får inte placeras i våtzon 1. Läs vår läggningsanvisning!

Magnolia Light Grey

Magnolia Light Grey har en ljusgrå betongbakgrund som gör den romantisk och tuff på samma gång. Om den ska sättas som fondvägg rekommenderar vi vår ljusa betongvägg Raw Concrete Grey till, eller Rustic Velvet Dusty Green som plockar upp färgtonen i de gröna löven. På golvet blir den mörkgrå betongen Raw Concrete Dark Grey fin som kontrast. 

Misty Mountain Grey

Misty Mountain är ett motiv som skapar lugn och kan sättas på alla väggar i badrummet. Annars tycker vi att en vit vägg och bård låter motivet tala. Till golvet passar de flesta av våra sten- eller betongmönster.

Flower Fusion Blue

Flower Fusion Blue, en vägg som verkligen tar för sig och passar den som tycker om kraftfulla mönster. Även denna har en betongbakgrund, som tillsammans med Raw Concrete Dark Grey på de andra väggarna får ett nästan industriellt uttryck - blommorna till trots. Välj vita väggar för ett mjukare intryck. 

Kollektioner

Du kanske också är intresserad av:

Aquarelle
Nya färger och mönster i våtrums-kollektionen Aquarelle

Upptäck vår nya våtrumskollektion. Här finns något för de flesta stilar, t ex mönster i sober marmor, industriell sten- och betong, sekelskifte och varma trägolv.