Designsamarbeten och event

Designsam- arbeten och event

Designsamarbeten och event

Här kan du läsa mer om våra designsmarbeten och olika event vi anordnat eller deltagit i.

Följ med bakom kulisserna på Milano Design Week och Tarketts nya kollektion iQ Surface

Hållbart, flexibelt och inspirerande – här är Tarketts nya homogena iQ-kollektion. iQ Surface öppnar upp ett oändligt landskap av uttrycksfulla färger och kreativa möjligheter – inte bara för golv utan också för väggar och möbler.

Natural Bond – en utställning som inspirerade till diskussioner om en cirkulär omställning

På Stockholm Furniture Fair 2020 samarbetade vi med Note Design Studio kring en installation som utforskade cirkulära processer. Utställningen Natural Bond var tänkt som ett forum för förändring och skapades för att stimulera till diskussioner om en hållbar och cirkulär omställning av samhället.

Formations tog över Circolo Filologico Milanese under Milano Design Week

Under Milano Design Week 2019 valde Tarkett att utforska de kreativa möjligheterna med den nya kollektionen iQ Surface. Utställningen Formations, designad av Note Design Studio och med inspel av Magis, ifrågasatte invanda föreställningar om skala genom att vända upp och ner på arkitektoniska arketyper.

Form Award 2020 - Tarkett vann pris för Årets Hållbarhetsprojekt 2020

Varje år delar design- och arkitekturtidskriften Form ut pris i fem kategorier på Stockholm Furniture Fair, Årets Möbel, Årets Formgivare, Årets Nykomling, Årets Belysning och Årets Hållbarhetsprojekt.

På väg mot Milano Design Week i april 2019

Milano Design Week är idag världens främsta mötesplats för designvarumärken, arkitekter, designers och designmedia med över 1 miljon besökare från 140 olika länder.

Vår utställning Snowtopped under Stockholm Design Week 2019

Snowtopped – ett vinterlandskap i böljande former. Högt ovan takåsarna med en vidsträckt utsikt över huvudstaden, äger utställningen Snowtopped rum under Stockholm Design Week.

Designevent på Fotografiska

Arkitekter, designers, journalister, influencers och många andra träffades på Fotografiska och njöt av god mat, dryck och designpresentationer en kulen höstdag i mitten av november.

Vår monter på Möbelmässan 2018 - The Lookout, vinnare av Dezeen Awards 2018

Vi är glada och stolta över att Tarketts installation från 2018 års Möbelmässa, The Lookout, har vunnit utmärkelsen ”Small interior of the year” i prestigefyllda Dezeen Awards 2018.