DESSO Essence kollektionerna - Kombinera dem som du vill!

DESSO Essence kollektionerna - Kombinera dem som du vill!

Desso Essence-familjen

De slitstarka och mycket funktionella kollektionerna i DESSO Essence-familjen är skapade så att de kan kombineras med varandra. Essencekollektionerna är ett golv av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Kolla in kollektionerna och kombinera dem som du vill! 


Essence

DESSO Essence utgör grunden i en familj av fyra textila kollektioner som förutom Desso Essence består av  DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure samt DESSO Essence Maze. DESSO Essence finns i 31 färger och matchar perfekt med de andra kollektionerna.  Detta skapar möjlighet för att experimentera och skapa en kreativ lösning. 

Essence Maze

DESSO Essence Maze har ett fantastiskt geomentriskt mönster med 12 möjliga färgkombinationer. Kollektionen har utformats för kunna matchas med DESSO Essence enfärgade textilplattor och kan sedan installeras slumpmässigt för en mer uttrycksfull effekt.

Essence Stripe

DESSO Essence Stripe är utformad för offentliga miljöer och ger en känsla av ungdomlig lekfullhet. Med en linjär design och en palett av 12 fräscha färger kompletterar den de andra kollektionerna i Essence-familjen.
 

Essence Structure

DESSO Essence Structure har ett organiskt uttryck. Dess stentvättade uttryck är skapat genom en kontrast av ljusa och mörka toner. Finns i 12 stentvättade färger, textilplattor i 50x50 cm och brädformade plattor i 100x25 cm. Även dessa kan kombineras med de andra kollektionerna i Essence-familjen.

Förslag på kollektioner