Golv för sporthallar

Golv för sporthallar

Golv anpassade för rörelse

Rätt lösning för varje yta och idrott. Upptäck Tarketts lösningar för sportgolv för alla sorters idrottsaktiviteter. Ett bra sportgolv är ett golv som minskar risken för skador hos idrottsutövaren, samtidigt som det har hög slitstyrka och låg underhållskostnad under golvets livslängd, vilket ger god ekonomi i det långa loppet.

Till alla våra sportgolv

Sportgolv

Vår definition av ett bra sportgolv är ett golv som minskar risken för idrottskador, läs mer om fördelen med Tarketts sportgolv.

Punktelastiska sportgolv

Punktelastiska sportgolv är idealiskt som idrottsgolv för små barn. Se mer om när du bör välja ett punktelastiskt sportgolv.

Kombinationselastiska sportgolv

Ett kombinationselastiskt sportgolv består av en punktelastisk yta på en ytelastiskt underlagskonstruktion i trä. Detta ger kombinationen av både ett ytelastiskt och ett punktelastiskt golv.

Ytelastiska sportgolv

En ytelastisk konstruktion innebär att en större del av underlagskonstruktionen sviktar. Fördelning vid nedslag som löpsteg och hopp ger därför en annan känsla än punktelastiska golv - både relaterat till rörelse och ljud.

Specialsportgolv

Letar du sportgolv för badminton, bordstennis, squash eller dans? Här kan du se våra special sportgolvslösningar.

Rekommenderade golv för sporthallar

Sportgolv

Vår definition av ett bra sportgolv är ett golv som minskar risken för idrottskador hos utövaren, samtidigt som det har hög slitstyrka och låg underhållskostnad under golvets livslängd, något som betyder mer för ekonomin i det långa loppet än inköpspriset.

Homogena plastgolv

I olika utrymmen i en sporthall som till exempel omklädningsrum, duschar, toaletter, korridorer, mm. Passar våra homogena plastgolv utmärkt.

Heterogena plastgolv

I olika utrymmen i en sporthall som till exempel korridorer, kontorsutrymmen, omklädningsrum, trappor, mm. fungerar våra heterogena plastgolv bra.