Golv till butik, restaurang och hotell

Golv till butik, restaurang och hotell

iD Click Ultimate är snabb att installera, har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt resultat

Att renovera restauranggolv, butiksgolv och hotellgolv är krävande. Förväntningarna är höga – installationen måste vara perfekt och ändå gå väldigt fort för att påverkan på verksamheten ska vara liten eller obefintlig. iD Click Ultimate, Tarketts nya ftalatfria vinylgolv med styv kompositkärna är snabb att installera, har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt resultat. 

Lättlagt

Golvrenoveringar skjuts ofta upp på grund av att det är svårt att hålla verksamheten öppen under renoveringen. iD Click Ultimate är snabb och enkel att installera av flera anledningar. Först och främst kräver iD Click Ultimate väldigt lite förberedelse av undergolvet och i vissa fall ingen förberedelse alls. Det kan till och med installeras på klinker*, vilket minskar driftstoppet för butiker, hotell och kontor.

Dessutom har iD Click Ultimate låssystemet 4F, ett av de snabbaste installationssystemen på marknaden. Systemet är upp till 30 procent snabbare än standardklick. iD Click Ultimate levereras med ett integrerat underlag, vilket sparar ännu mer tid och pengar vid installationen.

* klinker med fogar på max 8 mm bredd och 3 mm djup

Tyst

Tack vare iD Click Ultimates baksida ger en stegljudsdämpning på 19dB skapas tystare miljöer. Det minskar oönskat bakgrundsbrus i hotellrum och på arbetsplatser eftersom iD Click Ultimate har bättre ljudabsorptionsegenskaper än de flesta hårda golvlösningar. En extra bonus: inget akustiskt underlag krävs, vilket minskar installationstid och kostnader.
 

Slitstarkt

iD Click Ultimate är ett golv med bruksklass 34, vilket är lämpligt för ytor med tung trafik och fungerar för tung last. Tack vare stabiliteten kan du installera upp till 400m² utan expansionsfogar. Golvet tål temperaturvariationer mellan +10°c och +60°c och är inte känsligt mot intrycksmärken eller svarta friktionsmärken efter skor tack vare den extra täta RCC-innovationen i kombination med vår PUR-ytbehandling. iD Click Ultimate passar väldigt bra på stora ytor. 

Snyggt

ID Click Ultimate finns i 15 naturtrogna referenser som skapar ombonade, tidlösa och moderna miljöer för detaljhandel, hotell och restaurang. För ett urval trämönster har vi använt en präglingsteknik som ger ett naturligt utseende. 

Förslag på kollektion