Vinylgolv iD Click Ultimate från Tarkett

iD Click Ultimate

iD Click Ultimate är ett modulärt vinylgolv med inbyggd akustikbaksida, även kallat LVT-golv, med formaten plattor och plank. Golven har det unika ytskiktet TEKTANIUM™, vilket ger ett högt motstånd mot slitage och fläckar och har en ultramatt finish oavsett vilken vinkel man tittar från. Kollektionen passar i en mängd olika miljöer – från bostäder till krävande och högt trafikerade ytor som kontor, hotell, äldreboenden, skolor och butiker. 

Den integrerade akustikbaksida ger en stegljudsdämpning på upp till 19dB, vilket är en bättre ljudabsorption än de flesta andra hårda golvlösningar. iD Click Ultimate är ett lämpligt val till stora ytor då produktens stabilitet tillåter installation upp till 400m² utan expansionsfogar. Golvet tål även temperaturvariationer mellan +10°C och +60°C.
Golven produceras i Tarketts fabrik i Europa varav 16 referenser finns på lager i Sverige. Övriga referenser är beställningsvara. Utvalda mönster i iD Click Ultimate finns även tillgängliga i våra andra iD-kollektioner med andra produktegenskaper och installationsmetoder.

iD står för Intelligent Design och speglar den nya eran inom design av modulära vinylgolv tack vare den förbättrade trycktekniken. Mönstren i iD Click Ultimate är indelade i tre designfamiljer; Naturals, Authentics och Classics produceras med digitaltryck, djup prägling respektive rotogravyr vilket skapar ytterst naturtrogna mönster. 
 

Naturals

Mönstren i Naturals är skannade från noga utvalda råmaterial i naturen och digitaltryckta med hög upplösning utan mönsterrepetion upp till 12 m².

Authentics

Authentics har en präglad yta vilket ger en naturtrogen mönstereffekt på plankor och plattor. Präglingen är perfekt anpassad efter trycket, vilket skapar ett mycket realistisk slutresultat.

Classics

Klassiskt gravyrtryck har varit aktuellt i decennier. Mönstren i Classic består av våra mest omtyckta material och färger.

iD Click Ultimate

1. TEKTANIUM™ ytskikt: ultramatt yta och maximal slitstyrka med högt motstånd mot slitage och fläckar.

2. Trä-och stenmönster som produceras med digitaltryck, djup prägling respektive rotogravyr vilket skapar ytterst naturtrogna mönster.

3.  RCC+ -teknologi syftar till golvets starka kompositkärna och kan därför installeras på större ytor tack vare bra dimensionsstabilitet.

4.  Integrerad akustikbaksida som ger en stegljudsdämpning på upp till 19dB.

5.  GenClick® låssystem möjliggör en limfri installation.  Golvet kan installeras direkt på de flesta befintliga underlag, till och med klinker.

 

Bildgalleri