Monokromt modulärt vinylgolv för utbildningslokaler

Ultramatt yta och naturtrogen känsla med nya iD Inspiration

Låt dig inspireras!

iD Inspiration är en ytterst naturtrogen kollektion modulära vinylgolv i 100 dekorer och 7 olika format. Det högupplösta digitaltrycket tillsammans med det ultramatta ytskiktet fångar den naturliga skönheten i trä och sten på ett unikt sätt och återger de mest subtila detaljerna i ådring, texturer och färger. 

Kollektionen passar i en mängd olika miljöer – från bostäder till krävande och högt trafikerade ytor som kontor, hotell, äldreboenden, skolor och butiker. 

En ny nordisk lagerkollektion med 20 referenser för både klick och nedlimning finns på lager i Ronneby för omgående leverans.

Upptäck alla dekorer

Naturals

Mönstren i Naturals är skannade från noga utvalda råmaterial i naturen och digitaltryckta med hög upplösning utan mönsterrepetion upp till 12 m².

Authentics

Authentics har en präglad yta vilket ger en naturtrogen mönstereffekt på plankor och plattor. Präglingen är perfekt anpassad efter trycket, vilket skapar ett mycket realistisk slutresultat.

Classics

Klassiskt gravyrtryck har varit aktuellt i decennier. Mönstren i Classic består av våra mest omtyckta material och färger.

Fångar skönheten i trä och sten

Designen är framtagen genom att utvalda materialprover i trä och sten skannas in och sedan trycks  digitalt, vilket är en verklig milstolpe i designprocessen för modulära vinylgolv. Produktionstekniken gör det möjligt att skapa en icke-repetitiv design på upp till 12 m², vilket motsvarar 50 olika plank med unik struktur och ådring. Viktigast av allt, du får möjlighet att välja naturtrogna mönster i ett mycket tåligt vinylmaterial.

 

Golv tryckta med hög upplösning – utan mönsterrepetition upp till 12 m²!

Ingen mönsterrepetion upp till 12 m² tack vare högupplöst digitaltryck

Varför kompromissa?

.

TEKTANIUM, en verkligt banbrytande teknik

iD Inspiration har vårt nya, unika ytskikt TEKTANIUM™. Det ger ett högt motstånd mot slitage och fläckar och har en ultramatt  finish oavsett vilken vinkel man tittar från. Den stabila konstruktionen gör iD Inspiration till en perfekt lösning både för nybyggnadsprojekt och flexibla renoveringar. 

Specialanpassning

Om du vill göra ditt projekt till något alldeles extra kan du skapa ett exklusivt anpassat golv tillsammans med våra designers på Tarketts designlab. Vår kollektion erbjuder nästan oändliga kombinationsmöjligheter och kan specialanpassas med önskat mönster, fasning och storlek.

Fråga din Tarkett-representant om leveranstider och villkor för anpassade lösningar. Alla projekt måste utvärderas individuellt.

.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra iD Inspiration-kollektioner? Är du nyfiken på möjligheterna med specialanpassning?

Läs mer

Till kollektionerna