Tarkettanställda är nöjda med sitt jobb och karriärsmöjligheter

Arbeta på Tarkett

Lär känna våra tre svenska enheter

Tarkett i Sverige är idag 3 olika unika enheter som tillsammans arbetar för att förverkliga Tarketts globala vision lokalt. Genom omtänksamhet, kreativitet och viljan av att göra det lilla extra samarbetar vi för produkter att vara stolta över. I Hanaskog tillverkas en stor andel av våra fina trägolv och i Ronneby tillverkas homogena plastgolv som exporteras över hela världen. Genom säljnätverket når våra produkter ut till både arkitekter, golventreprenörer, kommuner, fastighetsägare och konsumenter.

3 anledningar att bli en del av Tarkett

På Tarkett ges du möjlighet att utvecklas inom ett globalt företag där våra värderingar är väl förankrade (Committed, Caring, Collaborative och Creative). Vårt mål är att utveckla engagerade och framgångsrika team som lyfter varandra och som alltid sätter kunden i fokus.

Lediga tjänster

Vi erbjuder våra anställda ett stort utbud av diverse yrkesroller, med möjlighet att resa eller flytta internationellt och bygga upp en karriär inom företaget. Allt du behöver göra är att utforska jobbmöjligheter som passar dig och ansöka via vår rekryteringswebbplats.

Om Tarkett

Tarkett har tillverkat golv i Sverige sedan 1886 och marknadsför idag golv och vägg för såväl hemmiljö som design- och funktionslösningar för offentlig miljö. Produktsortimentet är mycket brett och inkluderar trägolv, laminatgolv, linoleumgolv, textilgolv, sportgolv, vinylgolv och väggmaterial för våtrum – alla i en mängd olika utföranden och med kompletterande tillbehör.

Working at Tarkett is the opportunity to learn and develop in a global company.

Våra värderingar

Our 4 Values : Committed, Caring, Collaborative & Creative.