Tarkettanställda är nöjda med sitt jobb och karriärsmöjligheter

Din karriär på Tarkett

3 anledningar att bli en del av oss

När du börjar hos oss får du goda möjligheter att utvecklas på ett globalt företag. Vi har väl förankrade värderingar och strävar efter att utveckla engagerade och framgångsrika team som sätter kunden i fokus och har en positiv inverkan i lokalsamhället.

Möt våra medarbetare

 

Vi tror att vårt fokus på människan inspirerar till goda prestationer och låter medarbetare utvecklas i en hälsosam och trivsam arbetsmiljö.

Working at Tarkett is the opportunity to learn and develop in a global company.

Tarketts berättelse

Tarkett Groups ledande ställning inom golvbranschen är resultatet av 140 års erfarenhet och bygger på talang, värderingar och engagemang från generationer av entreprenörer. Företagets historia, som ursprungligen hette Allibert och Sommer, börjar med grundarnas idéer, energi och engagemang. Koncernen har kontinuerligt expanderat under årens lopp och välkomnat andra erkända, entreprenöriella varumärken från hela världen.

Våra 4 värderingar

Our 4 Values : Committed, Caring, Collaborative & Creative.

Jobbmöjligheter

Vi erbjuder våra anställda ett stort utbud av diverse yrkesroller, med möjlighet att resa eller flytta internationellt och bygga upp en karriär inom företaget. Allt du behöver göra är att utforska jobbmöjligheter som passar dig och ansöka via vår rekryteringswebbplats.