Kontors- och butiksdesign

Kontors- och butiksdesign

Golv för en kreativ och inspirerande kontors- och butiksdesign

Ska kontoret eller butiken kännas professionell, kreativ, praktisk eller serviceinriktad? Med ett brett utbud av material, färger och mönster är det möjligt att skapa en önskad atmosfär med hjälp av våra golv.
 

Att återvända till kontoret - på ett säkert sätt

INFORMATION FRÅN TARKETT GÄLLANDE COVID-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör allt vi kan för att minska smittspridningen i samhället.

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell - iD Click Ultimate

Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt slutresultat. Kollektionen förnyas med 21 nya designs, 5 nya format, en högre tolerans mot statiska och tunga laster och är fortsättningsvis den mest avancerade vinylgolvslösningen med styv kompositkärna.

Melimeli valde iD Mixonomi till sitt showroom

I två av rummen på det högaktuella möbelföretaget MeliMeli på Östermalm i Stockholm, ligger nyinlagda golv ur Tarketts vinylkollektion iD Mixonomi. Ett optiskt mönster i en grå, spännande färgpalett och i en mönsterbild som företagets vd och designer Amelia Widell, har skapat med hjälp av Tarketts nya designverktyg.

iD Mixonomi tar golv till en ny kreativ nivå

iD Mixonomi är ett modulärt vinylgolv med 11 olika geometriska golvformat och 34 färger som kan mixas med varandra. Det ger unika möjligheter för arkitekter och inredare att designa spännande och skräddarsydda golvlösningar med oändliga kombinationsmöjligheter.

Textilgolv skapar en bättre inomhusmiljö

Textilgolv - Var och när passar det? Vi arbetar med kreativa, hållbara golvlösningar som bidrar till människors hälsa och välbefinnande (på arbetsplatsen).

Golv till kontor

Tarkett har golvlösningar för hela kontoret - från reception och mötesrum till enskilda kontorsrum och toaletter. God akustik är en mycket viktig egenskap för arbetsmiljön i stora kontorslandskap. Låt olika material, mönster och färger skapa stämning och dela av områden och skapa en både estetiskt och ergonomiskt genomtänkt arbetsmiljö.

Golv till butiker

Förstärk ditt varumärke med en inredning som harmonierar med din verksamhet. Tarkett har golvlösningar för alla delar av butiken - för en välkomnande, designad och slitstark entré eller hygieniska och halkfria ytor.