Kundservice 24/7 – följ din orderstatus och historik

Kundservice 24/7 – följ din orderstatus och historik

Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss till exempel följa dina ordrar eller titta på produkt och pris den tid på dygnet som passar dig bäst. Tjänsten är tillgänglig 24/7 och fungerar på alla uppkopplade enheter som dator, telefon eller surfplatta.

Orderstatus - följ din leverans

Genom att skapa ett konto kan du följa alla dina ordrar online, enkelt och smidigt. Så snart varorna är skickade finns en spårningslänk där du kan följa leveransen. Du får ett beräknat leveransdatum och kan enkelt hålla koll på om det sker eventuella förändringar i leveransen.

Alla din orderhistorik finns tillgänglig när du loggar in. För att enkelt hitta det du söker kan du filtrera med datum, order- eller inköpsnummer.

Provbeställning

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt golvval och erbjuder våra professionella kunder och samarbetspartners möjligheten att beställa prover. Se utbudet och klicka på knappen för provförfrågan under respektive produkt. Slutkunder hänvisas till våra återförsäljare.

Aktuella priser och fakturor

När du är inloggad och söker bland våra produkter ser du dina aktuella avtalspriser.

Alla fakturor finns samlade på ditt konto för enkel access och du har möjligheten att ladda ner dem. 

SKAPA DITT KONTO!

Ange din e-postadress genom att klicka på länken nedan. Du kommer automatiskt att få ett bekräftelsemail för att validera ditt konto.