Aquarelle badrum i beige marmor

Nya färger och mönster i våtrums-kollektionen Aquarelle

Aquarelle – vattentät design för alla hem

Nu lanserar vi nya Aquarelle-kollektionen med en mängd nya mönster och färger som gör det möjligt att skapa den stil man önskar. Här finns mönster av marmor, sten- och betong, kakel, trä och gamla sekelskiftesmönster för att nämna några. För den som vill ha ett badrum som sticker ut har vi tagit fram dekorväggar. De kan sättas som fondvägg eller varför inte i hela rummet om man så önskar. I våtrumskollektionen har vi självklart också kvar våra iQ-golv som fungerar utmärkt att kombinera med Aquarelle vägg. 

Det ställs allt högre krav på ett badrum. Det ska vara snyggt, hållbart, praktiskt, lättstädat, hygieniskt och prisvärt. Och framför allt vattentätt. Allt detta får man med våra våtrumskollektioner som uppfyller branschens hårda krav på vattentäthet och därmed är VT-godkända. 

Den nya kollektionen som består av både golv och vägg har en bredd som gör det möjligt att skapa ett tydligt stiltänk, oavsett om man önskar det tidlöst klassiska eller en modern look. Färgerna går från stramt vitt och grått till mjuka pasteller. 

Här presenterar vi några kombinationsmöjligheter.

Naturnära och varmt

Visst vore det härligt med ett riktigt trägolv i badrummet, men kanske inte så praktiskt. Skapa den naturliga, varma känslan med ett material som är både tåligt och vattentätt. Här har vi kombinerat ett trämönstrat golv med lugna vita väggar och skapat värme genom att addera naturliga material och torkade växter i en beigebrun färgskala.

Modernt och stilrent

Om man föredrar det mer avskalade kan det vara fint med ett golv som tar för sig. iQ Surface-kollektionen är resultatet av ett kreativt samarbete med den svenska designbyrån Note Design Studio och har en mönsterbild som påminner lite om det spräckliga konststensmaterialet terrazzo. Färgkompositionen är både elegant och lekfull och passar den som är designintresserad och vill ha ett extra slitstarkt golv till badrummet eller tvättstugan. På väggen; Aquarelle Rustic Velvet Blush, som på avstånd påminner lite om en putsad vägg.

Sekelskifte

Det är få inredningsstilar som är så tidlösa som sekelskiftet. I detta badrum har vi kombinerat den något romantiska våtrumstapeten Nostalgia med ett nutida tuffare stenmönster på golvet vilket skapar en skön kontrast. Tidstypiska handfat och kranar sätter stilen.

Nostalgia finns i fyra mjuka färgställningar. Dusty Green, Blush och Linen återfinns i serien Rustic Velvet och fungerar bra om man önskar Nostalgia som fondvägg. Till det grå betonggolvet passar även färgerna Blush och White.

Älskade marmor!

Trender kommer och går men vår kärlek för marmor håller i sig. Vi har marmormönster för både vägg och golv i flera olika färger, svart, vitt, grått, beige och grönt. Kombinera med mässingsdetaljer för ett lyxigare badrum eller välj naturmaterial för att skapa kontraster och en varmare känsla.

Industriellt och rustikt

I kollektionen finns många fina naturtrogna sten- och betongmönster som passar den som gillar  mer rustik och industriell inredning. Blanda med fördel ruffa, industriella inslag med mjukare trädetaljer. 

Våtrumsgolven har ett präglat ytskikt vilket skapar en strukturerad yta och ger plastmattan en mer verklighetstrogen känsla.

Bildgalleri

Du kanske också är intresserad av

Aquarelle dekorvägg för badrum och våtrum. Misty Mountain.
Dekorväggar för våtrum

För den som vill ha ett unikt badrum har vi tagit fram dekorväggar. Sätt dem som fondvägg eller i hela rummet.

Kollektioner