Nyheter

Nyheter!

Golvnyheter

Här hittar du våra senaste golvkollektioner och andra nyheter. Låt dig inspireras i ditt golvval.

Excellence Genius – nytt vinylgolv för lösläggning

Nytt vinylgolv för lösläggning: snabb installation och lätt att återvinna. Med nya Excellence Genius tar Tarkett ytterligare ett steg i utvecklingen av löslagda vinylgolv med fokus på snabb och enkel installation och en robusthet som klarar tung trafik i offentliga och kommersiella miljöer.

iQ Surface öppnar dörren till nya kreativa möjligheter

iQ Surface är en kollektion där funktion, färg och form får ta lika stor plats, och där ett hållbart industrimaterial i fem vackra färgfamiljer bjuder in till nya tolkningar och perspektiv.

DESSO Mode - En kollektion – 5 mönster – 42 färger

DESSO Mode är en kollektion där designen står i fokus, klassiskt men ändå modernt. Den gör det möjligt att skapa spännande och lekfulla ytor för både arbete och avkoppling. Kollektionen är speciellt framtagen för hotell, men passar också bra på ett kontor.

Nya iQ Natural – ett steg mot ett fossilfritt samhälle

I nya iQ Natural ersätts traditionell fossil råvara av bio-attribuerad vinyl och biobaserad mjukgörare. Tillsammans med den nyligen lanserade tvättprocessen för gamla golv och Tarketts teknik för återvinning representerar iQ Natural en helt ny generation vinylgolv.

Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Med kollektionen Segno tar vi utvecklingen av ekparkett till nästa nivå. Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept som kan användas för att skapa det perfekta golvet för vilken typ av miljö som helst.

Nya, hållbara vinylgolv för hemmiljö

Nu lanserar vi nya mönster till våra vinylgolvskollektioner för hemmiljö. Kollektionerna Tarkett Extra, Texstyle och Trend har i samband med detta fått ett nytt samlingsnamn, Iconik.

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell

Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt slutresultat. Kollektionen förnyas med 21 nya designs, 5 nya format, en högre tolerans mot statiska och tunga laster och är fortsättningsvis den mest avancerade vinylgolvslösningen med styv kompositkärna.