Oftalmologi- och Gastroenterologikliniken - Children’s Memorial Health Institute

Oftalmologi- och Gastroenterologikliniken - Children’s Memorial Health Institute

2021 | Warsawa, Polen

Bildgalleri

Oftalmologi- och Gastroenterologikliniken - följer barnens tankebanor

Projektet på Oftalmologi- och Gastroenterologikliniken blev starten på ett större samarbete med institutet. Vår uppgift var att samordna färgsättningen. Designern Katarzyna bestämde sig för en ganska ovanlig kombination för sjukhusinteriörer med dörrar i nyanser av blått och puderrosa. Den rosa färgen lockar till uppmärksamhet med en värme som förknippas med ömhet och mjukhet, vilket förmedlar en positiv energi.

Det viktigaste när man utvecklade projektet var att använda design på ett sådant sätt att det väckte positiva känslor hos patienterna. Tillsammans med Medical Design Studio, ansvarig för väggdekorationerna, introducerade Katarzyna unga patienter till en underhållande sagovärld som uppmuntrar till utforskande och låter barnen koppla av innan de besöker läkarmottagningarna. Dekorationer, som zebror och att man kan följa deras spår på väggar och dörrar, inbjuder barn att interagera med utrymmet runt dem.

 

Vi installerade det slitstarka heterogena vinylgolvet iQ Granit som passar utmärkt i lokaler med hög trafik. Dess speciella fördelar är enkel rengöring och underhåll - golvet behöver endast torrpolering för att återställa sitt ursprungliga utseende. Välj mellan akustiska, elektrostatiskt avledande och halksäkra kollektioner

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design
TM.

 

Förslag på kollektioner

Om

Klinikens design gör att barnen kan koppla av innan de ska besöka läkaren. Färgkombinationerna och de smarta dekorationerna står i centrum vilket är ovanligt på sjukhus.

Arkitekt/Designer

Katarzyna Klimek, Floor Design Manager CEE

Fastighetsägare

Children's Memorial Health Institute i Warsawa

Segment