År 2050 kommer det att finnas ungefär 9 miljarder människor på jorden. Det är tre gånger så många som för 50 år sedan. Jordens resurser är begränsade, samtidigt som många människor strävar efter en högre livskvalitet.

Vi måste därför arbeta proaktivt för att ta hänsyn till framtiden, vilket kräver nya sätt att tänka där människor, miljö och lönsamhet ges lika stor betydelse.

Detta är skälet till att vi på Tarkett ständigt söker nya grepp för framtiden och att vi går längre än nuvarande lagstiftning genom att integrera hållbarhet i alla delar av vår verksamhet. Den här proaktiva hållningen gör att vi leder utvecklingen i golvbranschen. Vi kompromissar vare sig med livskvalitet, miljö, prestanda eller design när vi utvecklar produkter.

Du kanske också är intresserad av:

Milstolpar i Tarketts miljöarbete

MILSTOLPAR I TARKETTS MILJÖARBETE

Tarkett arbetar sedan länge med utveckling och innovationer inom hållbarhet. Vår proaktiva hållning har gjort att vi leder denna utveckling i golvbranschen. Här ser du några exempel på viktiga händels

LÄS MER
Tarkettgolv i ett mysigt rum relax rum

ATT GÖRA RÄTT FRÅN BÖRJAN

På Tarkett ser vi inte hållbarhet som en begränsning. I stället är det något som inspirerar oss att tänka nytt i allt vi gör. När vi utvecklar våra produkter tar vi hänsyn till varje steg i livscykeln

LÄS MER