Tarketts vinyl- och linoleumgolv

Tarketts vinyl- och linoleumgolv

Våra vinyl- och linoleumgolv är hållbara och lätta att underhålla, samtidigt som de bidrar till en bättre och behaglig inomhusmiljö. Här kan du läsa mer om våra linoleum- och vinylgolv.

Skapa mönster med iD Supernature miniplank

Miniplanken har ett naturtroget utseende tack vare att det trycks utan mönsterrepetition. Konstruktionen är gedigen och gjort för att tåla högt slitage och har även goda städegenskaper.

Nya, hållbara vinylgolv för hemmiljö

Nu lanserar vi nya mönster till våra vinylgolvskollektioner för hemmiljö. Kollektionerna Tarkett Extra, Texstyle och Trend har i samband med detta fått ett nytt samlingsnamn, Iconik.

iD Mixonomi tar golv till en ny kreativ nivå

iD Mixonomi är ett modulärt vinylgolv med 11 olika geometriska golvformat och 34 färger som kan mixas med varandra. Det ger unika möjligheter för arkitekter och inredare att designa spännande och skräddarsydda golvlösningar med oändliga kombinationsmöjligheter.

Upptäck vår linoleumkollektion

Umbrien är en region i mellersta Italien med ett mjukt böljande landskap som är berömt för sin skönhet. Där, i den lilla staden Narni tillverkas Tarketts linoleumgolv enligt originalrecept sedan 1898.

Golv till butik, kontor, restaurang och hotell

Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper, är slitstark och ger ett snyggt slutresultat.

iD Revolution: Världens första Svanenmärkta plastgolv

iD Revolution är världens första Svenenmärkta plastgolv och är producerat av återvunnen plast från bilrutor samt av biobaserad plast. Golvet innehåller inga ftalater eller PVC och samtliga råvaror har noggrant valts ut för att produkten ska vara ett bra val för både människa och miljö.

Melimeli valde iD Mixonomi till sitt showroom

I två av rummen på det högaktuella möbelföretaget MeliMeli på Östermalm i Stockholm, ligger nyinlagda golv ur Tarketts vinylkollektion iD Mixonomi. Ett optiskt mönster i en grå, spännande färgpalett och i en mönsterbild som företagets vd och designer Amelia Widell, har skapat med hjälp av Tarketts nya designverktyg.

Heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.