Akustikgolv

Akustikgolv

Våra golv med akustikbaksida ger en lösning för områden där det ställs särskilda krav på akustiken eller stegljudsreducering.

Det gäller för många olika offentliga miljöer, till exempel inom skolor, sjukvården och äldreomsorgen. Vi erbjuder ett stort urval av format, färger och mönster bland våra golvkollektioner med akustiska egenskaper.

Upptäck nya iQ acoustic on demand

Tarketts iQ-golv unika på marknaden tack vare sin kombination av hållbarhet, lång livslängd, enkel rengöring och underhåll tillsammans med en praktisk, funktionell design. Tarkett är också den enda leverantören av homogena golv med integrerad stegljudsdämpning.


Nu breddar vi vårt utbud av akustiklösningar till att gälla alla färger och mönster i kollektionerna iQ Eminent, iQ Megalit, iQ Optima och iQ Surface, allt för att undvika begränsningar i design och färgsättning av ditt golvprojekt. 


  • Akustisk komfort: 16dB stegljudsdämpning
  • Designkontinuitet: samma färg tillgänglig i både kompakta och akustiska versioner
  • Flexibilitet: minsta orderkvantitet en rulle
  • Samma höga kvalitet som kompakt iQ: vår iQ PUR ytbehandling för enastående slitstyrka, kemikaliebeständighet, lätt att städa och effektivt underhåll genom vår unika torrpolering
  • Fullt återvinningsbart: En del av vårt ReStart-program för att begränsa utsläppen och minska ditt koldioxidavtryck