Golv till bostäder

Golv till bostäder

Golv som gör ett hus till ett hem

En bostad ska uppfylla många olika slags behov och det ställer bland annat krav på valet av golv. I vissa rum är funktionella krav på slitstyrka och tålighet viktigast, medan det i andra är viktigare med design, känsla och ett personligt uttryck. Golvets utseende påverkar hur rummet och bostaden uppfattas och golvets egenskaper påverkar känslan av att gå på golvet.

Våra parkettgolv

Upptäck skönheten och den stora variationen i våra kollektioner av parkettgolv och trägolv. Kollektionerna är utvecklade för att matcha aktuella inredningstrender och stilar för ett snyggt hem.

Nya, hållbara vinylgolv för hemmiljö

Vinylgolv är ett praktiskt golv med många olika design som passar de flesta. Materialet är slitstarkt, lättskött och skönt att gå på. Golven passar extra bra i rum med stort vardagsslitage som t ex i kök och hall.

Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Med kollektionen Segno tar vi utvecklingen av ekparkett till nästa nivå. Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept som kan användas för att skapa det perfekta golvet för vilken typ av miljö som helst.

Rekommenderade golv till bostäder

Trägolv

Välj bland klassiska träslag, som ek och ask, och nya spännande utformanden med olika färg, behandling och karaktär. Välj mellan lack och olja som skyddar och gör golvytan glänsande eller matt.

Vinylgolv för bostad

Vi på Tarkett har tillverkat vinylgolv/vinylmattor sedan 1940-talet och många av våra vinylgolv har hunnit bli ikoniska. Därför har vi samlat några av våra populäraste mönster samt adderat ett antal nya, och relanserar våra tidigare vinylgolvskollektioner.

Linoleumgolv

Linoleumgolv är ett klassiskt golv som är tillverkat av förnyelsebara råvaror som linolja, kork- och trämjöl. Vid tillverkning av linoleumgolv används dessutom harts, naturliga färgpigment och juteväv