Golv till butiker

Golv till butiker

Golv som stärker ditt varumärke!

Förstärk ditt varumärke med en inredning som harmonierar med din verksamhet. Tarkett har golvlösningar för alla delar av butiken - för en välkomnande, designad och slitstark entré eller hygieniska och halkfria ytor. Med ett brett utbud av material, färger och mönster är det möjligt att skapa en önskad atomsfär samt att styra butikens kundflöden. Tänk också på att välja en hållbar golvlösning med enkel installation och ett kostnadseffektivt underhåll.

Upptäck våra LVT-golv, heterogena plastgolv och homogena plastgolv för butiker.

iQ Surface i butik, kontor och restaurang

Läs mer om hur iQ Surface kan användas på många olika sätt, i butik, på restaurang eller kontor för att skapa en unik design. Mönsterbilden är unik; kraftfull och finstämd på samma gång.

Golv till butik, restaurang och hotell

iD Click Ultimate - för en limfri installation, en tyst inomhusmiljö och ett snyggt resultat. Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper och är slitstark.

4 sätt att förhöja kundupplevelsen

Hotell- och restaurangbesökare vill ha en trevlig och bekymmersfri upplevelse. Det ska till exempel vara lätt att hitta i lokalerna, utan att man behöver fråga om vägen

Rekommenderade golv för butiker

Designgolv - LVT

När det kommer till våra LVT-golv är designmöjligheterna näst intill oändliga. Golven tillverkas i både plank- och plattformat i en mängd olika färger, mönster och kvalitéer.

Heterogena plastgolv

Heterogent plastgolv erbjuder en varierande lösning för alla typer av installationer. De finns i många olika utföranden och konstruktioner för att passa likväl hemmiljö som högtrafikerade ytor som skolor och sjukhus.

Homogena plastgolv

I sjukhus- och skolkorridorer där mängder av människor och utrustning passerar dagligen utsätts golven för hårt slitage. Därför krävs ett golv som har en lång funktionell och estetisk hållbarhet.

Referenser inom golv till butiker

Caparol Färg
Caparol Färg

Tarketts LVT-golv ger en estetisk design till Caparol Färgs butik i Västerås

Make Up Store
Make Up Store

Här söktes trendig design kombinerat med ett golv som klarar högt slitage och samtidigt ger ett välkomnande intryck.

MQ i Täby
MQ Täby Centrum

I MQ butiken i Täby centrum utanför Stockholm valde man ett äkta trägolv då butiken byggdes.

Tingstad i Malmö valde iQ Surface
Tingstads showroom i Malmö

När Tingstad skulle öppna sitt nya butikskoncept i Malmö matchades den innovativa butiksytan med golv och podier klädda med iQ Surface.