Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway

2022 | Amsterdam, Nederländerna

Bildgalleri

Designad för anställdas välmående

Hos Just Eat Takeaway prioriteras välmåendet hos de anställda högt. Företaget har god förståelse till att design spelar en viktig roll i att skapa och inspirera en trygg arbetsmiljö. Deras 14 000 kvadratmeters stora huvudkontor som ligger i Amsterdam med 850 kontorsplatser, skapar en varm och trevlig atmosför som uppmuntrar de anställda från olika avdelningar att träffas under en kaffepaus, skapa event och brainstorm-ytor samt mötesrum. 

 

Golv med hög kvalitet

Golv spelar en viktig roll i inredningsdesign. Matrix Projectvloeren, jobbade tillsamamns med Tarkett för att försäkra om en säker leverans och installation av både hårt och mjukt golv av hög kvalitet. Tack vare Tarketts pålitlighet leverades produkterna i tid och utmärkt skick. Matrix Projectvloeren var väldigt nöjda med samarbetet och trycker på möjligheten till olika designval samt bidraget till en bra akustik som vi på Tarkett erbjuder i våra golv. 

 

 

Making conscious choices. For people and planet.
Tarkett Human-Conscious Design®.

 

Förslag på kollektioner

Om

Upptäck hur Just Eat Takeaway, mer känt som Thuisbezorgd I Nederländerna, har skapat en trivsam arbetsmiljö tack vare en vältänkt design.

Entreprenör

Matrix projectvloeren

Fastighetsägare

Just Eat Takeaway

Segment