Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
iQ Surface
Välj produkt
Homogena plastgolv | Våtutrymmen | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Surface

Tarketts kollektion iQ Surface är resultatet av ett kreativt samarbete med svenska Note Design Studio. Det är en kollektion där färg, form och funktion får ta lika stor plats, och där ett hållbart industrimaterial i fem vackra färgfamiljer bjuder in till nya tolkningar och perspektiv. Med iQ Surface presenterar Tarkett en ny generation designade ytskikt av homogena plastmaterial för såväl golv som möbler, inredningsmaterial och väggar. Kollektionens fem färgfamiljer kan kombineras med varandra och passar också bra ihop med andra material som metall, sten, trä och glas. I kombination med den innovativa användningen av färgade svetstrådar blir kollektionen en språngbräda för nya kreativa uttryck. Läs mer om färgfamiljerna här.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Golvmaterial - Halvhårda golv - Homogen PVC
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Ytbehandling: iQ PUR

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 3.83 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iQ Surface
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Kollektionens färgteman skapar stora kreativa möjligheter

Sammansättningen av färger och nyanser har varit utgångspunkten i designarbetet av iQ Surface. I ett naturligt steg mot en modernare färgpalett har Note skapat fem teman, baserade på distinkta färgfamiljer: Contrast, Rouge, Sober, Dimmed och Vivid.

iQ Surface – kollektionens färgteman
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Surface
Frågor & svar
iQ Surface - Installation på möbler och andra ytor