Våra parkettgolv

Våra parkettgolv

Vårt utbud

Upptäck skönheten och den stora variationen i våra kollektioner av parkettgolv och trägolv. Kollektionerna är utvecklade för att matcha aktuella inredningstrender och stilar för ett snyggt hem.
 
Låt dig inspireras av tidlöst ren design och utpräglat hantverk. Eller av trägolv med kraftfull karaktär och specialeffekter. Ni hittar många alternativ att välja bland. Läs mer om våra olika kollektioner här under. Längre ner på sidan kan ni även få lite inredningsinspiration och tips på underhåll av parkettgolv. 
Behöver ni hjälp med att lägga golv? Läs våra läggningsanvisningar för parkettgolv här.
 

Noble

Noble är en vacker nytolkning av det klassiska parkettgolvet, nu med moderna rutmönster.

Prestige

Ger ett sofistikerat intryck med ett naturligt åldrat utseende, som om plankorna har nötts av vind och vatten.

Heritage

Heritage är genuint rustika ekgolv, formade av naturen själv. Naturliga detaljer ger en känsla av hundraårig patina.

Pure

Kollektionen Pure speglar träslagens naturliga variationer.

Shade

Shade är en kollektion eleganta golv i brett urval av naturliga färger. Här ger lasyrerna och bearbetningen av golvet dig ett rum som känns både uttrycksfullt och ombonat på samma gång.

Segno

Segno är en stavparkett uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor. Den kan läggas på ett stort antal olika sätt för att skapa både traditionella mönster till exempel fiskbensmönster och nya unika uttryck. Brädorna kan beställas i olika kvantiteter för skräddarsydda golvlösningar.

Professional 22 mm

Tarkett Professional 22 mm är vårt tjockaste golv. Ska du bygga nytt eller inreda vinden och vill lägga golvet direkt på reglar eller bjälklag är det 22 mm trägolv du behöver.

Viva

Viva är en kollektion slitstarka och tunna trägolv/fanérgolv som är en perfekt lösning för varje renoveringsprojekt där hemma.

Vår miljövision

År 2050 kommer vi att vara 9 miljarder människor i världen. Jordens resurser är begränsade samtidigt som många människor strävar efter en högre livskvalitet. Därför måste vi arbeta för att hitta nya hållbara lösningar där människor, miljö och ekonomisk utveckling ges lika stor betydelse.

 

På Tarkett ser vi inte hållbarhet som en begränsning. Istället är det något som inspirerar oss att tänka nytt i allt vi gör. Vi utvecklar resurssnåla produkter som går att återvinna och som ger minsta möjliga påverkan på miljön under sin livstid. Det handlar om att göra rätt saker från början.

Du kanske också är intresserad av:

trägolv från tarkett i ett ljust modernt rum
Fukt och parkett – den perfekta balansen

Trä är ett hygroskopiskt material, dvs det kan ta upp och avge fukt. Det gör att t ex trägolv sväller när det blir fuktigt och krymper när det blir torrt. En bit trä påverkas dessutom ca 3 ggr mer av

Trägolv från Tarkett - Viva ek white 1stav/plank
Trägolvsguider

I vårt breda utbud av trägolv finner du en mängd olika nyanser och utföranden för att passa just dina önskemål. Många val ska göras och för att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram en katalog om..

Lyckad återvinning av trägolv i unikt pilotprojekt
Lyckad återvinning av trägolv i unikt pilotprojekt

I ett unikt pilotprojekt har vi lyckats återanvända 1000 kvm massivparkett och skapat ett helt nytt golv, det första i sitt slag, där slitskiktet är helt och hållet baserat på återvunnen ek.

Klassiskt mörkbrunt fiskbensparkett från Tarkett
Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Fiskbensmönstrad parkett i nytt modulärt designkoncept. Upptäck mer om Segno från Tarkett här.