Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Segno – vårt nya modulära designkoncept för parkettgolv

Med kollektionen Segno tar vi utvecklingen av ekparkett till nästa nivå. Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept som kan användas för att skapa det perfekta golvet för vilken typ av miljö som helst. Det kan handla om en klassisk fiskbensmönstrad parkett för en sekelskifteslägenhet såväl som ett helt unikt mönster för en modern arkitektritad villa eller kontor.

Sätt ditt eget kreativa uttryck

Den nya kollektionen vänder sig både till arkitekter och privatpersoner och gör det möjligt för var och en att sätta sitt eget kreativa avtryck på inomhusmiljön. Med Segnos designkoncept kan man skapa just det golvmönster som behövs för att ett rum ska uppnå sin fulla potential. Segno kan användas i hemmiljöer, och fungerar också i offentliga miljöer som butikslokaler, hotell och kontor.

Både traditionella mönster och nya unika uttryck

Segno kan läggas på ett stort antal olika sätt för att skapa både traditionella mönster och nya unika uttryck. Den klassiska fiskbensmönstrade parketten är uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor medan andra mönster kan ha andra sammansättningar. Brädorna kan beställas i olika kvantiteter för skräddarsydda golvlösningar.

Brädornas omväxlande riktning, tillsammans med träets lätt borstade yta och hårdvaxoljans naturliga lyster, skapar en dynamisk visuell effekt som förstärker trägolvets naturliga och levande uttryck. Brädorna är 120 mm breda, 600 mm långa och 11 mm tjocka. 

Möjligheten att kombinera mönstren med olika färger gör de kreativa möjligheterna nästan oändliga. 

Segno finns tillgänglig i fem färger, baserade på tidigare storsäljare från vår Heritage-kollektion

Bildgalleri

Förslag på kollektion