Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Segno
Välj produkt
Trägolv

Segno

Segno är ett klassiskt stavparkettgolv, uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor, vilket ger nära nog obegränsade kreativa möjligheter. Den mjuka borstningen skapar en mycket uttrycksfull yta som förstärks av hårdvaxoljan. Golvet ska hellimmas mot underlaget. Se vårt bläddringsbara magasin.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Format: Plank 600 x 120mm Vänster, Plank 600 x 120mm Höger
m² per pall: 69,12 m²
Nettovikt: 7,16 kg
Karaktär: Livlig
Latin Name: Quercus Robur & Quercus Petraea
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Segno
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Nytt designkoncept för parkettgolv - Fiskbensmönster

Fiskbensmönstrad parkett i nytt modulärt designkoncept. Med kollektionen Segno tar vi utvecklingen av ekparkett till nästa nivå. Segno kombinerar vår kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept som kan användas för att skapa det perfekta golvet för vilken typ av miljö som helst.

Vit inredning vitt fiskben fiskbensparkett parkettgolv trägolv

Mönsterförslag för läggning av Segno stavparkett

Letar du efter ett golv som har det där lilla extra har du hamnar rätt. Segno är en vacker trägolvskollektion som tack vare sin modularitet är möjlig att kombinera i en mängd olika mönster. Stavarna är tillverkade i skala 1:5 där fem kortsidor på en bräda kan läggas mot en annan brädas långsida.

Mönsterförslag för läggning av Segno stavparkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Segno