Floorcraft Design Service - Personliga golvdesigns

Floorcraft Design Service - Personliga golvdesigns

Ett designteam till din tjänst!

Floorcraft gör det möjligt för dig att ge ditt golv en personlig touch. Med Floorcraft får du en enormt stor möjlighet att personalisera golvet med till exempel företagsloggor, grafiskt mönster eller andra effekter. Tillsammans kan vi skapa unika designs byggda efter dina idéer och vårt produktutbud.

När utseendet har godkänts digitaliserar vi mönstret och skickar för sonisk utskärning med ultraljud. Resultatet blir en design av hög kvalitet som passar perfekt. Vi levererar designen sammansatt så det inte krävs en golvläggare med specifika kunskaper för installationen.

Floorcraft Design Service i 5 steg

  1. Design: Antingen kan du förse oss med ditt företags logga, en grafisk design, mönster eller så kan du välja något av våra existerande mönster i vår broschyr. Vi har personlig service med ett dedikerat designteam som kan skapa originalmönster. Vi hjälper också gärna till med att rekommendera det bästa golvmaterialet till ditt projekt.
  2. Layout: Genom att använda ett digitalt program tar våra designers fram en läggningsplan. Denna funktion gör att man kan få en bra bild av hur slutresultatet kommer se ut. Här tas även skärningsinstruktioner fram.
  3. Tillskärningen: vår soniska skärningsmaskins precision skär ut den planerade designen i det golvmaterial du valt. Floorcraft kan användas tillsammans med alla våra halvhårda golv, till exempel homogena plastgolv eller linoleum.
  4. Förmontering: Vårt team monterar bitarna till lättinstallerade paneler. Klar tejp tejpas på ytan för att hålla bitarna på plats under installationen. Man tar sedan bort tejpen när golvlimmet har satt sig. 
  5. Installation: Ditt nya specialdesignade golv är färdigt att läggas.

 

Vi är redo att göra dina idéer till verklighet! Kontakta din lokala Tarkettsäljare eller vår kundservice för att få veta mer om hur vi kan ge ditt projekt en personlig touch.

Förslag på kollektioner