Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
iQ Optima
Välj produkt
Homogena plastgolv | Våtutrymmen | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Optima

iQ Optima har i över 40 år varit ett av våra mest sålda homogena plastgolv. Med en ny design och en förnyad färgpalett i akvarell-inspirerad struktur, finns nu kollektionen i 3 olika mönster med 55 färger.  iQ Optima är känd för sin PUR-yta som tydligt förlänger livslängden och slitstyrkan och golvet är designat för att kunna kombineras med våra iQ Granit och iQ Eminent-kollektioner. Samtliga 55 färger av iQ Optima finns tillgängliga i akustikversion, och kollektionen kan även kombineras med våra iQ-serier med statiskt ledande och avledande egenskaper, liksom våra halkhämmande golv. Precis som alla Tarketts iQ-golv produceras kollektionen i Sverige, och har hög hållbarhetsprestanda, tillverkat av ansvarsfullt material som är full återvinningsbart (både installationsspill och utrivna golv) genom vårt ReStart®program.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Golvmaterial - Halvhårda golv - Homogen PVC
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Ytbehandling: iQ PUR

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 3.83 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla iQ Optima
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Varför Tarketts iQ golv?

Det är slitstarkt, fläckbeständigt och har en flexibilitet som gör golvet lätt att lägga – allt detta utan att behöva ge avkall på designmöjligheterna.

Grön korridor med Tarketts iQ Granit golv och gröna växter

iQ Optima - Originaldesignen

En sann klassiker behåller sin originalitet över tiden. Det homogena plastgolvet iQ Optima är originalet som ständigt utvecklas, en klassiker som varit inredarnas favorit i över 30 år.

Arkitekt på vespa i ett rum med Tarketts iQ Optima
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Optima