Golv för hotell & restaurang

Golv för hotell & restaurang

Golv som skapar unika designuttryck

Dagens gäster och besökare har allt högre förväntningar. Det gör att hotell, restauranger och sevärdheter ständigt är på jakt efter det där lilla extra som får deras erbjudande att sticka ut från mängden. För internationella kedjor innebär det ofta att man vill ha en enhetlig stil i alla länder på t ex golv. Boutiquehotell, mindre kedjor, restauranger och barer strävar i stället efter originalitet. Tarkett erbjuder många olika golvlösningar som tål hårt slitage i dessa miljöer, samtidigt som de ger möjligheter att designa unika rum och förstärka varumärket eller skapa en lugn och harmonisk miljö.

Upptäck våra textilgolv, heterogena plastgolv och LVT-golv för hotell och restaurang.

iQ Surface på kontor och i restauranger

Läs mer om hur iQ Surface kan användas på många olika sätt, i butik, på restaurang eller kontor för att skapa en unik design.

Golv till butik, kontor restaurang och hotell

iD Click Ultimate - för en limfri installation, en tyst inomhusmiljö och ett snyggt resultat. Tarketts ftalatfria vinylgolvkollektion iD Click Ultimate har goda ljuddämpande egenskaper.

Fyra sätt att förhöja kundupplevelsen i hotellmiljöer

Hotell- och restaurangbesökare vill ha en trevlig och bekymmersfri upplevelse. Det ska till exempel vara lätt att hitta i lokalerna, utan att man behöver fråga om vägen

Rekommenderade golv för hotell & restauranger

Textilgolv

Just nu pågår en renässans för textilgolv i både hem och offentliga miljöer. Dagens textilgolv förser framgångsrikt lokaler med rätt akustik, komfort, luftkvalitet och känsla.

Heterogena plastgolv

Heterogent plastgolv erbjuder en varierande lösning för alla typer av installationer. De finns i många olika utföranden för att passa likväl hemmiljö som högtrafikerade ytor som skolor och sjukhus.

Designgolv - LVT

När det kommer till våra LVT-golv är designmöjligheterna näst intill oändliga. Golven tillverkas i både plank- och plattformat i en mängd olika färger, mönster och kvalitéer.

Referenser inom hotell och restaurang

First Hotel Plaza Västerås
First Hotel Plaza Västerås

Design och atmosfär till ny lobby och frukostmatsal

Glo Hotel Helsinki
Glo Hotel

Hotel Glo i Helsingfors valde traditionellt trägolv med nytänkande design för ett sofistikerat utseende.

Talormade café i Norge med golv från Tarkett
Talormade - Kreativt kafékoncept i Oslo

I februari 2020 öppnade Talormade i Oslo. Ett kreativt och spännande kafékoncept och outlet. Också en viktig samlingspunkt i området.

Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk
Grand Hotel Huis ter Duin

En helt unik design tack vare lyxiga Desso Axminster-mattor och flexibiliteten med vårt LVT-golv iD Inspiration Loose-lay.

DESSO Axminster als Bahnenware
Courtyard by Marriott

Desso Axminster och iD Inspiration 55 ligger i hotellrummen på Courtyard by Marriott i Gilching, Tyskland. Dessa valdes då man ville ha golv av hög kvalitet som är lätta att hålla rena och underhålla.

Boutiquehotel STAATS Haarlem
Boutique Hotel Staats

Unika STAATS Boutique hotel valde att lägga in Tarkett Desso textilgolv för att skapa en lyxig och ombonad känsla.