Trägolvsguider

Trägolvsguider

Trägolvsmagasin

I vårt breda utbud av trägolv finner du en mängd olika nyanser och utföranden för att passa just dina önskemål. Många val ska göras och för att hjälpa dig på vägen har vi tagit fram en katalog om trägolv. 
Här ger vi dig råd inför läggning, information om tillbehör och om hur du bäst tar hand om ditt trägolv. Läs och bli inspirerad till nya rum; golvet är grunden för all inredning!

Grading Book

Träslaget spelar stor roll, men även andra faktorer påverkar utseendet på golvet, till exempel förekomsten av kvistar och ytved.  I vår sorteringsbok ”Grading Book” kan du se vad som gäller för just det golv du överväger att välja. Här finns detaljerade uppgifter och översiktlig information.  Vi har i denna sorteringsbok försökt återge parkettens verkliga utseende så långt tekniskt möjligt.

Trä är ett levande material och alla trägolv ser olika ut. Detta, tillsammans med begränsningar som tryckt- och webbmaterial har, gör att bilderna kan avvika något från det verkliga resultatet. 

Du kanske också är intresserad av:

Ljusa parkettgolv från Tarkett, här med härlig skandinavisk stil på inredningen.
Parkettgolv

Nu har vi utökat vår trägolvskollektion Shade med sju nya färgnyanser. Från kalla till varma toner i olika utföranden, var och en noga utvald för att matcha skandinaviska inredningstrender och stilar.

Klassikt rutmönstrat trägolv/parkettgolv i ett modernt vardagsrum, här kollektionen Noble från Tarkett
Våra parkettgolv

Upptäck våra vackra och hållbara parkettgolv. Designade av naturen. Tillverkade med känsla.

Förslag på kollektioner