Nya heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nya heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Ny bred kollektion av heterogena plastgolv

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.

Ta vara på ljusets fördelar

Ljus spelar en viktig roll i alla utrymmen och bidrar till människors välbefinnande. I utvecklingen av de nya kollektionerna tog Tarketts Design Studio inspiration från tre av ljusets fördelar - välgörande, stimulerande och naturligt. Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs har utformats för att skapa välbefinnande, tillföra energi och uppmuntra till interaktion och sociala kontakter.

Kollektionen erbjuder...

...ett komplett utbud av färger, mönster och texturer för att skapa unika miljöer. Alla utföranden kan anpassas och kombineras vilket ger en effektiv och harmonisk designlösning. De kreativa möjligheterna är oändliga: mixa och matcha nyanser och mönster och kombinera golv- och trapplösningar för att skapa originella och skräddarsydda interiörer i ett modernt uttryck.

Excellence: Den största färg- och designkollektionen på marknaden

Excellence är ett robust golv framförallt framtaget för att passa skolor, sjukhus och äldreboenden där ljud- och arbetsmiljö är i fokus. Tack vare sin slitstyrka och moderna design är kollektionen även lämplig att använda i butiksmiljöer. Det har hög gångkomfort och en slitstark konstruktion. Excellence är den största färg- och designkollektionen på den heterogena golvmarknaden idag. Kollektionen finns i två utföranden, akustikgolvet Tapiflex Excellence med en stegljudsdämpning på hela 19 dB, och kompakta Acczent Excellence med den högsta motståndskraften mot intrycksmärken. Totalt finns över 250 alternativ i attraktiva och innovativa nyanser och mönster.

Platinium: Färg och form för krävande miljöer

Den nya Platinium-kollektionen togs fram för att möta de tuffaste tekniska utmaningarna vilka är allra högst i sjukvårdsmiljöer. Men tack vare sin exklusiva design är den också lika självklar i mer kommersiella miljöer. Platinium ger inte bara extrem motståndskraft mot tung trafik och en lång livslängd, den bidrar också till att göra bullriga miljöer tystare och minska stegljud med upp till 17 dB.
Totalt över 140 alternativ i 8 mönster och en mängd olika färger, uppdelade i Tapiflex Platinium för maximal ljuddämpning och den kompakta akustikvarianten Acczent Platinium.

Förslag på kollektioner