Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Acczent Platinium 100
Välj produkt
Heterogena plastgolv

Acczent Platinium 100

Acczent Platinium är ett kompakt heterogent plastgolv med slitstyrka och design av yttersta klass. Kollektionen erbjuder en unik balans mellan ljuddämpande egenskaper och motståndskraft mot intrycksmärken.  

Acczent Platinium är behandlad med vårt ytskydd Tektanium® för extrem hållbarhet och kostnadseffektivt underhåll. Tack vare sin robusta konstruktion passar golvet särskilt bra i hårt trafikerade ytor inom skolor och sjukvård, och är också lämplig för kommersiella lokaler med hög trafik. Kollektionen består av 35 olika mönster och färger. Finns även tillgänglig i akustikutförande i kollektionen Tapiflex Platinium. Båda kollektionerna är ftalatfria.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: PVC med baksidesbeläggning av skum
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Total tjocklek, mm: 2,45 mm
Tjocklek, slitskikt: 1,02 mm

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 9.73 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla Acczent Platinium 100
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.

Svart-vitt inrett klassrum eller läshörna på kontor
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Acczent Platinium 100