Textilgolv för kontor

Textilgolv för kontor

Tarketts Desso textilgolv väljs idag för akustik, luftkvalité, hållbarhet och estetik. Textilgolv är den mest ljud-
dämpande av alla golvtyper och flera av Tarketts kollektioner går dessutom att installera med akustikbaksida 
som tillval. 

Luftkvalitén i ett rum med textilgolv förbättras genom att textilgolvet drar åt sig damm och kemikalier från luften och håller kvar dem tills du dammsuger. Denna förmåga är särskilt utvecklad i kollektionen Desso Airmaster.

Tarkett är idag den enda textilgolvstillverkaren som kan producera textilplattor cirkulärt, det vill säga återvinna gamla golv till nya textilgolv av samma höga kvalitet. 

Uttjänta textilgolv samlas in via vårt program ReStart och återvinns vid Tarketts egen anläggning i Waalwijk i Holland.

Tarketts textilgolv har utvecklats genom en lång designtradition. Desso började tillverka textilplattor i Holland på 50-talet och har under åren vässat sin designexpertis genom komplexa prestigeprojekt som hotellkedjor och kryssningsfartyg. Idag utmärker sig Desso-kollektioner som Desso Futurity för sin optimala kombination av hållbarhet och estetik.
 
Kontorsmiljöer med modulära textilgolv kan med fördel kombineras med trägolv eller våra modulära vinylgolv för kontor.

Kollektioner med textilgolv för kontor

Textilgolv - plattor

Här har vi samlat våra kollektioner av textila plattor från Desso. Desso, som är en del av Tarkett Group, har mer än 85 års erfarenhet av textila plattor i hög kvalitet.

Textilgolv - rullvara

Tarkett - DESSO är ett ledande varumärke med mer än 85 års erfarenhet av tillverkning av högpresterande heltäckningsmattor. Våra tuftade och vävda heltäckningsmattor kombinerar god design med material i hög kvalitet.

Vävda textilgolv

Genom ett nytt synsätt på industrins klassiska mattor, har vi tagit vara på vår 85-åriga erfarenhet och gjort dem till en symbol för kvalitet, elegans och lyx.

Du kanske också är intresserad av

Att välja golv till kontoret
Att välja golv till kontoret

Vad är skillnaden mellan olika golvtyper? Vad spelar materialval för roll för funktion? Hur inreder du hållbart i en kontorsmiljö som ständigt förändras?

Att skapa en arbetsplats där människor vill vara
Att skapa en arbetsplats där människor vill vara

På Tarkett har vi under flera år studerat vad kontorsarbetare tycker om sina arbetsplatser. Ställt frågor om prioriteringar och problem i arbetsmiljön. Så vad är viktigt för dem idag?

Bättre inomhusluft på kontoret
Bättre inomhusluft på kontoret

Tarkett har under decennier legat i framkant när det gäller golv som bidrar till en god inomhusluft. Inomhusluften påverkas av damm, fukt, koldioxidutsläpp, temperatur, ventilation och VOC. Läs mer

Bättre akustik på kontoret
Bättre akustik på kontoret

För en bättre akustik på kontoret - med Tarketts kollektioner och tillval kan du hitta effektiva akustiklösningar för alla typer av kontor.

Egersund Forum - Referensprojekt - Tarkett
Egersund Forum

Egersund Forum är en kontorsbyggnad med moderna, ljusa och praktiska kontorslokaler för företag i alla storlekar.