Minimalistiskt och modernt textilgolv för kontoret| DESSO Verso

Minimalistiskt och modernt textilgolv för kontoret - DESSO Verso

Textilplattor i nya nordiska färger

DESSO Verso med sin minimalistiska skandinaviska design och nya nordiska färgskala skapar en lugnade atmosfär till den moderna arbetsplatsen.  En kort mikrolugg och stabil konstruktion gör kollektionen väl lämpad för ett kontor. Det klarar slitaget och ger inte heller något motstånd när du till exempel rullar en kontorsstol eller möbel över det.

DESSO Verso består av 12 olika färger, där 8 är neutrala toner och 4 är accentfärger som är inspirerade av stilrena industriella element så som betong, stål och sten. Du finner allt från jordiga gröna till rostiga röda toner. 6 färger finns som lagervara.

Kollektionen är designad med det moderna kontoret i fokus, där det råa industriella får sätta rätt känsla i olika utrymmen.

Här kan du se hela kollektionen.

Kollektionens harmoniska färgpalett:

Ett hållbart val till alla typer av kontor

DESSO Verso är Cradle to Cradle® Silver-certifierad med DESSO EcoBase-baksida som standard och PA6 garn. Kollektionen innehåller 57 % återvunnet material genom garn och baksida, vilket gör det till en både snygg och hållbar lösning. 
Läs mer om våra Cradle to Cradle certifierade produkter 

Installation

DESSO Versos korta mikrolugg gör att kollektionen ska installeras kvartsvriden eftersom det annars finns risk för synliga sömmar mellan plattorna. Textilplattorna är 50 x 50 cm och kan läggas tillsammans med våra övriga textilplattor. Du kan också kombinera dem med våra LVT-golv och därför är designmöjligheterna nästintill oändliga.
Se hela kollektionen.

Du kanske också är intresserad av:

Desso Traverse picture
Textilgolv skapar en bättre inomhusmiljö

Ett textilgolv av hög kvalitet kapslar in damm och partiklar och håller kvar dem tills du dammsuger. De är också ljudreducerande och skapar en tystare miljö.

Desso inuti ett textilgolv garn
Inuti ett textilgolv

Ett textilgolvs kvalité handlar om materialet som används och hantverket i hur plattorna formas, tuftas och skärs ut.

Att välja golv till kontoret
Att välja golv till kontoret

Vad är skillnaden mellan olika golvtyper? Vad spelar materialval för roll för funktion? Hur inreder du hållbart i en kontorsmiljö som ständigt förändras?

Textilgolv för kontor
Textilgolv för kontor

Luftkvalitén i ett rum med textilgolv förbättras genom att textilgolvet drar åt sig damm och kemikalier från luften och håller kvar dem tills du dammsuger.

Kollektion